Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΙΝΟ

Καλησπέρα καλησπέρα.

Ξύπνησα σήμερα το πρωί και σκεφτόμουν τις τόσο ωραίες στιγμές που έχω περάσει στο παρελθόν στην Πάτρα την πόλη  μου.
Πλησιάζει ο καιρός για το Καρναβάλι βλέπετε -στην Πάτρα έχει αρχίσει ήδη η Καρναβαλική περίοδος- και πραγματικά νοσταλγώ όλες εκείνες τις πολύ χαρούμενες στιγμές που έχω περάσει.
Τι γλέντι, τι χορός, τι κέφι ! Όποιος δεν έχει συμμετάσχει σε κάποιο πλήρωμα και να νιώσει όλη αυτή την διαδικασία του Καρναβαλιού ΧΑΝΕΙ κυριολεκτικά!!!!!
Όσοι πάλι έχουν λάβει μέρος είτε σε κάποιο πλήρωμα, είτε ως απλοί επισκέπτες καταλαβαίνουν τι εννοώ.




Καλό θα ήταν όποιοι μπορείτε φυσικά -μια και η κρίση μας έχει χτυπήσει από παντού- να κάνετε μια βόλτα μέχρι την Πάτρα τις μέρες του Καρναβαλιού. Εκτός του ότι θα διασκεδάστε και θα ξεφαντώσετε, θα γελάσετε ίσως -πολύ πιθανό- θα φλερτάρετε σκεφτείτε ότι θα ξεφύγετε έστω και για λίγο από όλα τα προβλήματά σας. Θα νιώσετε πάλι παιδιά και θα ξεχαστείτε.
Η Πάτρα και οι Πατρινοί μπορούν να σας το υποσχεθούν αυτό. Θα νιώσετε μέλος μιας μεγάλης παρέας και θα ξεφαντώσετε! Αν μπορέσετε δε να λάβετε μέρος και σε κάποιο πλήρωμα τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα αφού θα το ευχαριστηθείτε με την ψυχή σας! Θα τρέξετε, θα γελάσετε, θα πιείτε λίγο παραπάνω και για δυο - τρεις μέρες θα ξεχάσετε όλες τις έγνοιες σας!

Τομλήστε το! Καρναβάλι Πατρινό είναι αυτό!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου