Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

OTAN TO ΠΟΡΝΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.....NYMPHOMANIAC





Πολλοί την περιμένουν πως και πως.... Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Το θέμα? Ένας ηλικιωμένος εργένης βρίσκει μία σέξυ 50αρα δαρμένη σε ένα δρομάκι. Ο ηλικιωμένος κύριος ονόματι Σέλιγκμαν θα αρχίσει να περιποιείται τις πληγές της Τζο και αυτή ως αντάλλαγμα θα ξεκινήσει να του αφηγείται τη χωρισμένη σε οκτώ κεφάλαια παραζωηρή ερωτική ζωή της: «The Compleat Angler», «Jerome», «Mrs H», «Delirium», «The Little Organ School», «The Eastern and the Western Church (The Silent Duck )», «The Mirror», «The Gun». Δηλαδή μου δίνεις φροντίδα? Σου δίνω σεξ!


Η ταινία θα προβληθεί στις Ελληνικές αίθουσες στις 30/1 σε μια 4ωρη ''soft'' εκδοχή και θα χωριστεί σε δύο μέρη το πρώτο θα περιλαμβάνει τα πρώτα 5 κεφάλαιο της ζωής της Τζο ενώ το δεύτερο τα υπόλοιπα τρία.
Μέσα στο 2014 όμως εδώθει η υπόσχεση ότι θα βγει και η 5 1/2 ωρών ''hardcore'' version και θα περιέχει ......ότι δεν βάζει ο νους σας!!!!
Ο Δανός σκηνοθέτης Λαρς Φον Τρίερ  συνεχίζει να μας εκπλήσει με την  ''τέχνη'' του! Αυτή την φορά σε άκρως σκληρό πορνο-μαζό-nympho περιεχόμενο.
Ο όρος ''πορνογραφική'' δεν υποστηρίζεται στο ελάχιστο ούτε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη ούτε από τον βασικό πρωταγωνιστή της ταινίας Στέλαν Σκάρσ­γκαρν, ο οποίος δήλωσε σε πριβέ προβολή της ταινίας ότι  «Η πορνογραφία έχει έναν και μοναδικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να σε κάνει να ερεθιστείς και στη συνέχεια να αυνανιστείς. Αν δεις την ταινία όμως, θα καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ κακό πορνό, ακόμη κι αν το τρέξεις στο fast forward.
Μέσα στα πρώτα λεπτά θέασης είναι σίγουρο ότι θα σταματήσεις να αντιδράς στις ερωτικές σκηνές. Θα σου φαίνονται σαν να τρώει κάποιος ένα μπολ με δημητριακά»!
Τώρα αν βλέποντας μόνο και μόνο το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, τόσα υγρά, τόσες στάσεις εμάς μπορούν να μας προδιαθέσουν να φάμε ένα μπολ με δημητρικά τι να πω? Ή εμείς έχουμε διαφορετική αντίληψη για το φαγητό ή ο Σκάρσγκαρν!!!!
Σημείωση δε ότι όλες οι σκηνές ''του φαγητού'' γυρίστικαν με ντουμπλάρισμα από επαγγελματίες πορνο σταρς.
Η τέχνη όμως είναι τέχνη και στην περίπτωση του Τριερ είναι τέχνη που έχει φανατικούς θαυμαστές και άλλους τόσους περίεργους που θα σπεύσουν να θαυμάσουν το αριστούργημα φροϊδικής θεωρίας και ψυχανάλησης.
Και σκέφτομαι με το μικρό μυαλό μου! Αν λέω αν ένας Έλληνας σκηνοθέτης επιχειρούσε να βγάλει μία τέτοια ταινία στην μεγάλη οθόνη φαντάζεσται τι θα είχε συμβεί???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου