Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ





Μαζική εξόντωση αδέσποτων σκύλων στο Σότσι της Ρωσίας της πόλης που έχει επιλεχθεί για να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014!

Προσελήφθη ιδιωτική εταιρεία από τον δήμο με σκοπό την μαζική δολοφονία των ζώων λίγες ημέρες πριν απο την έναρξη των αγώνων.


Τώρα ποιος είναι το ''ΖΩΟ'' στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι είναι προφανές. Φυσικά οι ''άνθρωποι'' αν αυτοί μπορούν να ονομάζονται άνθρωποι .


Ο Αλεξέι Σορόκιν, επικεφαλής της εταιρείας Basya Services, δήλωσε πως έχει υπογράψει σύμβαση με την οργανωτική επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων για να «απομακρύνει» -όπως λέει- από τους δρόμους της πόλης τους αδέσποτους σκύλους.

Ο ίδιος προβάλλει μάλιστα το έργο της εταιρείας του έως εξόχως σημαντικό γιατί «χιλιάδες σκύλοι γυρίζουν στους δρόμους του Σότσι, και κάποιοι δαγκώνουν παιδιά».

Δηλώνει, επίσης, ανήσυχος μήπως κάποιος σκύλος περάσει τα μέτρα ασφαλείας και εισέλθει στους χώρους διεξαγωγής των Αγώνων κατά την τελετή έναρξης την Παρασκευή, όπως συνέβη σε πρόβα της τελευτής την περασμένη εβδομάδα.

«Θεός φυλάξει εάν συμβεί κάτι τέτοιο στην επίσημη τελετή έναρξης. Θα είναι ντροπή για ολόκληρη τη χώρα» δήλωσε ο Σορόκιν ενώ αντιθέτως προφανώς οι δολοφονίες... τιμούν τη Ρωσία και τους Ρώσους.

Αντί να δημιουργήσουν καταφύγια αυτοί οι απάνθρωποι, βγαίνουν και κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις. Δεν θεωρούν ντροπή τους ότι σκοτώνουν αθώα ζώα, δεν θεωρούν ντροπή τους τις πράξεις τους.

Όταν υπάρχουν τέτοια ''μυαλά'' και τέτοιοι ''άνθρωποι'' για ποιον πολιτισμό μιλάμε? Όταν υπογράφονται τέτοιου είδους συμβάσεις τι να πει κάποιος?

Μένουμε άφωνοι  και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι τι ψυχή θα παραδώσουν όλοι αυτοί, οι αρχές της πόλης, οι άνθρωποι της εταιρείας που έχουν αναλάβει να πράξουν αυτό το έγκλημα!

Ντροπή και αίσχος!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου