Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

HAPPY VALENTINE!



Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει.
Πολλοί δεν πιστεύουν σε αυτήν μια και ο έρωτας υπάρχει κάθε μέρα στην ζωή μας και όχι μία συγκεκριμένη μέρα.
Άλλοι βέβαια την υποστηρίζουν και την γιορτάζουν.

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκετε και επειδή και οι μέρες που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες - πολύ γκρίνια, έλλειψη χρημάτων κ.λ.π.- δες τε το ως μία ευκαιρία για να υπενθυμίσετε στο  ταίρι σας ότι το νοιάζεστε και το αγαπάτε (αν δεν του το δείχνετε συχνά).
Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείτε αν δεν μπορείτε.

Μπορείτε με πολύ λίγα χρήματα ή και καθόλου να δημιουργήσετε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα βράδυ μόνο για σας τους δύο.


Οπότε μαγειρέψτε το αγαπημένο του φαγητό. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι που του αρέσει ή της αρέσει πολύ. Σκεφτείτε και φτιάξτε το σε μια πιο ΄΄γκουρμέ΄΄ εκδοχή λόγω της ημέρας. Βάλτε το δηλαδή στο πιάτο όμορφα, στολίστε το και σερβιρίστε το.

Διαλέξτε ένα καλό κρασί ή μία σαμπάνια (ανάλογα με τα γούστα σας).

Στρώστε ένα πολύ όμορφο τραπέζι, ανάψτε τα κεριά σας, βάλτε και λίγα λουλούδια στην μέση (τα λουλούδια πάντα στολίζουν το τραπέζι μας). Βάλτε το αγαπημένο σας cd να παίζει.

Ντυθείτε όμορφα. Φορέστε κάτι καλό - σα να βγαίνατε έξω-, περιποηθείτε τον εαυτό σας, χτενίστε όμορφα τα μαλλιά σας (αν είστε γυναίκες βάψτε το προσωπό σας) και σημαντικό.....φορέστε τα πιο σέξυ εσώρουχα και παπούτσια σας, γιατί η βραδυά σίγουρα θα έχει εκπλήξεις!

Έτσι χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα θα δείξετε στον αγαπημένο σας ή στην αγαπημένη σας ότι νοιάζεστε, θα του/της κάνετε μία ευχάσιστη έκπληξη και γιατί όχι να αναθερμάνετε λίγο περισσότερο την σχέση σας. Θα συζητήσετε μαζί του/της. Γελάστε, πιείτε λίγο παραπάνω και ευχαριστηθείτε το δικό σας πριβέ βράδυ. Έτσι και αλλιώς ο έρωτας είναι για δύο (τις περισσότερες φορές......)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου