Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ-ΕΥΚΟΛΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΤΕ




Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και το χρώμα του πάθους το κόκκινο κυριαρχεί παντού. Κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινα μπαλόνια, κόκκινα εσώρουχα, κόκκινα χείλη. Αυτό το τελευταίο είναι ωραίο αρκεί να ξέρετε πως να το φορέσετε.

Δείτε μερικά tips παρακάτω:

ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ

Αν πρόκειται να βρεθείτε σε εξωτερικούς χώρους, διαλέξτε ένα ''μαλακότερο'' κόκκινο.  Για το βράδυ, γίνετε πιο τολμηρή, έτσι ώστε να κάνει τα χαρακτηριστικά σας να ξεχωρίζουν.

 ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΠΤΑ ΧΕΙΛΗ

 Έχουν την τάση να κάνει τα χείλη φαίνονται μικρότερα.


 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

. Η φυσική αντίθεση σας δίνει περισσότερες επιλογές .Αν έχτε υπερβολική φυσική χρωστική (για παράδειγμα, λευκό δέρμα που είναι σαν χαρτί, μαύρα μαλλιά και μπλε μάτια) πειραμαστιστείτε με έντονες αποχρώσεις στα χείλη.

ΜΗΝ ''ΠΑΙΖΕΤΕ'' ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

 Κόκκινο κραγιόν με το μικρότερο δυνατό μακιγιάζ  ματιών! Μια μαύρη μάσκαρα και  λίγη μπεζ σκιά είναι  ο καλύτερος συνδυασμός.

 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟ LOOK ΣΑΣ!

 Βάλτε μια μικρή μουτζούρα από το κραγιόν σας στα ''μήλα'' των μαγουλών σας, και απλώστε το με τα δάχτυλά σας.

 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

 Αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιείτε ένα πινέλο ή εφαρμόζετε το κραγιόν απευθείας από το σωληνάριο.χρησιμοποιείστε έναν καθρέφτη οπωσδήποτε. Ποτέ δεν βάζουμε το κόκκινο κραγιόν μας στο πίσω κάθισμα ενός ταξί!!!! Ποτέ!!!!

 ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ.

 Αν το χρώμα δεν ταιριάζει με το κραγιόν σας τέλεια (και οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα το κάνει), θα καταλήξετε με ένα δίχρωμο αποτέλεσμα. Αν σας αρέσει και το θέλετε οπωσδήποτε, βρείτε μια απόχρωση που είναι  πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας και να το χρησιμοποιήσετε για να περιγράψει τα χείλη σας.

 ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ''ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ''

Πολλές φορές με το πέρασμα της ώρας το χρώμα ''κυλά'' γύρω γύρω από τα χείλη μας και φαίνεται σαν να αιμοραγούμε (στην καλύτερη των περιπτώσεων).
Εφαρμόστε λοιπον λίγο concealer γύρω από το περίγραμμα του στόματός σας! Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ.

Επειδή το κόκκινο είναι έντονο χρώμα πολλές φορές βλέπουμε τα δοντάκια να έχουν πάρει λίγο χρώμα από τα κραγιόν. Ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντηλο. Φεύγει το περίσσιο κραγιόν και αποφεύγουμε τα δυσάρεστα!

Σε κάθε περίπτωση όμως η επιλογή είναι δική σας! Το κόκκινο δείχνει τα χείλη σας όμορφα, βελούδινα και sexy! Προσοχή στις υπερβολές!!!! 
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου