Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΙΞΗ! ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Επιτέλους η πολυπόθητη εποχή του χρόνου ήρθε και επίσημα από χθες!
Άνοιξη!!!!Καιρός λοιπόν για ανανέωση ολική η οποία θα μας φτιάξει την διάθεση.



Ας ξεκινήσουμε από τα μαλλιά.

Αν λοιπόν έχετε σκούρα χρώματα στα μαλλιά σας - και δεν θέλετε να τολμήσετε μία τεράστια αλλαγή, να αλλάξετε δηλαδή τελείως το χρώμα σας- τουλάχιστον ανανεώστε το. Κάντε λίγες φωτεινές ανταύγειες και ....βουαλά! Θα φωτίσει αμέσως και το πρόσωπό σας αλλά και η διάθεσή σας.


Φροντίστε επίσης να κόψετε λίγο τα μαλλιά σας, αφού εκτός ότι θα τα βοηθήσει να δυναμώσουν (την άνοιξη έχει μεγάλη αύξηση η τριχόπτωση) θα σας απαλλάξει και από το πολύ πιστολάκι ή την πρέσσα που ούτως ή αλλώς καλό δεν κάνουν στα μαλλιά.

Ρούχα.

Βάλτε χρώμα στα ρούχα σας! Ξεχάστε τα μαύρα, τα καφέ, τα γκρι, και δώστε την θέση τους σε παστέλ χρώματα που είναι πολύ της μόδας, σας φτιάχνουν την διάθεση και σίγουρα ''ανοίγουν'' τον δρόμο προς το καλοκαίρι. Χρώμα λοιπόν παντού.

Νύχια.

Χρώμα και εκεί! Αρκετά τα σκούρα  (μαύρα, μπορντώ κ.λ.π.). Βάψτε τα νύχια σας με ένα ωραίο πορτοκαλί, κόκκινο ή έστω ένα γαλλικό λίγο πιο φαντεζί (δοκιμάστε το άσπρο κόκκινο).

Μακιγιάζ.

Εντάξει! Ήλιος, ζέστη δεν χρειάζεται πολύ βάψιμο. Αυτό είναι για τον χειμώνα. Ένα κοραλί ρουζάκι και ένα ανοιχτόχρωμο λιπ γκλός με λίγη μάσκαρα κάνουν την δουλειά τους μια χαρά!!! Ας ξελαφρώσει και λίγο το δερματάκι μας!!!!!

Και το τελευταίο και ίσως το πιο σημαντικό.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ

Μπορεί ο ήλιος να μην καίει τόσο πολύ ακόμα όμως την ζημιά του ξεκινάει από τώρα να την κάνει. Οπότε δεν φεύγουμε ποτέ μα ποτέ από το σπίτι -έστω και ως το σουπερ μαρκετ να πάμε- χωρίς να βάλουμε μία καλή αντηλιακή κρεμούλα με υψηλό δείκτη προστασίας.
Προσέχουμε από τώρα για να έχουμε αργότερα!!!!!

Και ερωτευθείτε.......Άνοιξη είναι αυτή....Τα λουλουδάκια ανθίζουν....Καιρός να ανθίσει και η καρδούλα σας. Ο έρωτας πάντα είναι πηγή εσωτερικής ενέργειας και λάμψης!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου