Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

50 ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ



Επιτέλους το βιβλίο ύμνος όλων των γυναικών, το βιβλίο που έγινε best seller, το βιβλίο που έκανε μια γυναίκα άγνωστη μέσα σε λίγους μήνες αναγνωρίσιμη και πλούσια κατά πολλά εκατομμύρια δολλάρια, το βιβλίο που έδωσε άλλη διάσταση στις γυναικείες φαντασιώσεις (βλέπε υποτακτική) γυρίζεται σε ταινία. Ναι ναι ναι! Καλά διαβάσατε ταινία που αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ.
Μετά από χιλιάδες casting για τον κύριο Γκρι (ο ένας μας βρώμαγε, ο άλλος μας ξίνιζε) ο κύριος Τζέιμι Ντόρναν -μοντέλο του γνωστού οίκου Calvin Klein για εσώρουχα φυσικά- θα είναι ο μυστηριώδης κύριος Grey!!!! Κακό δεν τον λες! Δεν με πιστεύετε? Ιδού!





Όσο για την υποτάκτική του? Αν με ρωτήσετε αν συμφωνώ ή όχι με την επιλογή της θα σας πω ευθέως όχι μια που η εν λόγω κυρία κόρη διασήμων γονέων του Hollywood, είχε τα μέσα και γράπωσε τον ρόλο της Aναστασίας. Ντακότα Τζόνσον το ονοματεπώνυμό της κόρη του γνωστού πάλαι ποτέ ωραίου Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ.



Συμφωνώ δεν συμφωνώ όμως εγώ δεν έχει καμία μα καμία σημασία μιας και η διανομή έγινε, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και μεις περιμένουμε να δούμε κατά πόσο τολμηροί θα είναι στην μεταφορά του βιβλίου στην μεγάλη οθόνη.
Η επίσημη πρεμιέρα αναμένεται για τον Φεβρουάριο του 2015.
Μέχρι τότε ας αρκεστούμε στα βιβλία της κυρία James για μία γερή επανάληψη, αφού είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς το έχετε ήδη στην βιβλιοθήκη σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου